Digital solutions od 2004. godine uspešno proizvodi softver za poslovanje u oblasti špedicije i logistike. Od samog početka sarađujemo sa nekim od najvećih logističkih kompanija u Srbiji. Više od jedne decenije iskustva je pretočeno u svaki detalj naših softverskih rešenja.

Uvek smo bili u toku sa najnovijim trendovima iz oblasti kojima se bavimo, kako u pogledu tehnologije, tako i samog poslovanja. Bili smo među prvim proizvođačima softvera u Srbiji kada smo davne 2005-te godine omogućili elektronsko podnošenje deklaracija putem našeg softvera Logistic manager. Takođe smo, kada je to postalo aktuelno, našim korisnicima omogućili da koriste isti softver za “kućno carinjenje”. Poslednji u nizu uspeha je to da je 23. septembra 2014. godine, putem našeg softvera podneta apsolutno prva NCTS deklaracija u Srbiji. Na taj način smo i od strane Uprave carina prepoznati kao kvalitetan partner za primenu novih tehnologija.

Počeli smo kao proizvođač špediterskog softvera ali se danas možemo pohvaliti da imamo u ponudi široku paletu proizvoda iz ove oblasti. Nudimo sistem za upravljanjem skladištem, rešenja za transport, ali i dopunske module za postojeći softver koja rešavaju probleme fakturisanja, integracije sa drugim sistemima.

Sposobni smo, a naš dosadašnji rad to i dokazuje, da našim partnerima pružimo usluge nadogradnje i proširenja postojećih rešenja, kao i izradu potpuno novih softverskih rešenja kada se za tako nečim pojavi potreba. Za takva rešenja uvek biramo tehnologije koje najviše odgovaraju, a izbor tehnologija koje možemo da primenimo je širok, od klasičnih desktop aplikacija, preko web aplikacija pa sve do specijalizovanih web servisa.